Mere s-more kærlighed

DSB’s s-more har ikke brillieret ved deres klare kommunikation i alle sammenhænge.
Jeg har tidligere haft lidt beef med dem om videregivelse af personlige oplysninger, og det har også til tider været svært at finde info om deres byt brugte klippekort til nye program. Den info er dog nu relativt klart tilgængelig på deres hjemmeside.

Hvad der tilgengæld er gået lidt hurtigt er deres udmelding om at denne ordning slutter den 1. juni (altså ca. om tre dage).

NB. S-mores tidligere tilbud om, at få et gratis S-more klippekort ved indsamling af 400 zoner i form af enkeltbilletter og klippekort, slutter per 1/6 2011. Derfor er det vigtigt, at du får indsendt dine zoner inden udgangen af maj 2011.
http://www.s-more.dk/web/faces/public/exo/spoergsmaal_og_svar

Hvis man har afmeldt sig deres nyhedsbrev, eller ikke lige læste det nederste P.S. i deres nyhedsbrev udsendt 3. maj, så har man ikke fået noget varsel om dette overhovedet.

P.S. Zonesamler erstatter S-mores tidligere tilbud om at få et gratis 2-zoners klippekort ved indsamling af 400 “brugte” zoner i form af brugte klippekort. Det “gamle” Zonesamler slutter per 1/6 2011 og herefter giver fysiske klippekort ikke længere mulighed for frirejser.

Så hvis du sidder derude med en masse brugte klippekort, så er det altså nu de skal indsendes!

Go’ weekend :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.